top of page
MYSTIC TAOIST TANTRA MASSAGE

De Taoïstische massage is een intense tantrische massage die zowel aan mannen als vrouwen wordt aangeboden. Het is een volledige lichaamservaring die geschikt is voor zowel beginners als meer ervaren ontvangers. Het is gebaseerd op de praktijken van oude Verlichte Taoïstische meesters. Volgens de Taoïstische Tantra-traditie is Tantra een pad naar onsterfelijkheid en een lang leven. Ze geloofden dat veel trauma's en ziekten konden worden genezen door liefde te bedrijven en de taoïstische massage.
Ze is ontworpen om je sensuele vitaliteit te vergroten door je bewustzijn te verfijnen en je te wekken voor de meer subtiele sensaties en energiestromen. Het bevat een unieke en gestructureerde methode waarin de aanraking je sensualiteit stimuleert. Deze taoïstische massage is gunstig om de innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie in balans te brengen. Het herstelt de Yin & Yang-aspecten van je lichaam, waardoor de Chi soepel stroomt om de ultieme gelukzaligheid en eenheid met het bestaan ​​te ervaren. Het beweegt de energie door je hele lichaam om het in balans te brengen en vergroot je capaciteit om energie te behouden en te gebruiken in je dagelijkse leven.

2462878725_03449d68c5_b.jpg
MYSTIC KASHMIR TANTRA MASSAGE
Heart2.JPG

De Kasjmiri Tantrische Massage is een oude techniek uit het bergachtige noorden van de Himalaya in India, een bron van Tantrische wijsheid die bekend staat als Kasjmirisch Shaivisme. Het is een heel krachtige helende techniek en geeft de ontvanger de kans om tegelijkertijd het innerlijke kind en de uiterlijke volwassene te ontmoeten.
Het biedt een volledige lichaamsmassage waarbij de unieke positionering tussen gever en ontvanger zeer intiem en koesterend is.
Het is een kans om je innerlijke kind te ontmoeten en te genezen; je zal ervaren dat je jong en volwassen tegelijk bent. De massage omvat alle delen van het lichaam zonder speciale aandacht voor de geslachtsorganen, maar ze zijn net als elk ander lichaamsdeel inbegrepen. Het associeert het aanraken om gekoesterd en vastgehouden te worden op een manier die als kind wordt ontvangen. Deze Kasjmiri Tantrische massage heeft als doel het energieniveau in het lichaam te verhogen en daarmee het bewustzijn te vergroten.
Het doel is om de seksuele energie vrijelijk door het hele lichaam te laten stromen. Het mystieke element van deze Kashmir-massage wordt nog versterkt door een unieke hoofdsequentie die je karmische imprints opruimt en je helpt een onbelast leven te leiden.

INNER ALCHEMY TANTRA MASSAGE

Inner Alchemy Tantra-massage brengt oude wijsheid en moderne kennis samen die zowel therapeutisch als genotvol is. Breid je bewustzijnsstaat uit door het intense ontwaken van seksueel genot en diepe ontvankelijkheid.
Door gebruik te maken van bewuste aanraking, energieoverdracht en plezier, wordt een unieke ervaring geboden die alle niveaus van het wezen in evenwicht brengt en integreert: fysiek, mentaal en emotioneel.
Inner Alchemy Massage is mooi, intiem, sensueel en veilig. Dit maakt het mogelijk de mind los te laten, een nieuwe staat van Zijn te ervaren waarin men een gevoel van bevrijding, innerlijk bewustzijn en vreugdevolle expansie heeft. Het lichaam en de geest ontspannen zich en de energiekanalen openen zich door te werken met ademhaling, beweging, geluid, marmapunten, strekken, energieoverdracht en een langzame sensuele geglobaliseerde aanraking.
Deze combinatie van modaliteiten cultiveert, circuleert en sublimeert seksuele levensenergie. Zo voel je complexe, aangename sensaties over het hele lichaam, wat een intense stroom van erotische energieën veroorzaakt terwijl het volledig aanwezig en ontspannen is in oneindig bewustzijn.
Inner Alchemy Tantra-massage omvat een duidelijk onderdeel van Yoni / Lingam en Sacred Spot massage voor mannen en vrouwen, die de mogelijkheid biedt om patronen te ervaren met betrekking tot intimiteit, openheid, het vermogen aanwezig te blijven in je lichaam en het vermogen om ontspannen en volledig bewust te zijn, zelfs wanneer je intense energie of emoties evaart.
Deze Tantra-massage kan diepgaand genezend zijn voor innerlijke blokkades en oude trauma's, diepgewortelde spanning oplossen en het hele genitale gebied opnieuw sensibiliseren om meer plezier potentieel te ontwikkelen.

HigherSelfYoni.png
LASYA TANTRA MASSAGE

De Lasya Tantra massage is alleen beschikbaar als een optionele 10e sessie in een

"Ultimate Tantra Healing Package"

Informatie over deze unieke massage wordt alleen gegeven aan klanten die deelnemen aan dit helend programma.

bottom of page