top of page
9Q3A3486.jpg

Maak een reservatie online

U kan hier de online agenda raadplegen en onmiddellijk een sessie vastleggen naar wens.

Dit systeem is enkel voor Danie en Ruben waar aangegeven.

Voor langere sessies dan dit aanbod, gelieve telefonisch contact op te nemen via 0476/396.334 om dit samen te bespreken.

Zakelijke factuur is mogelijk met toeslag van 21% BTW.

MYTH Afspraken Annulatie Policy

Gelieve met deze praktische info rekening te houden aub,

Deze policy is enkel van toepassing bij sessies met Danie.

Voor nieuwe klanten wordt een voorschot van 100€ gevraagd voor het telefonisch intake gesprek en de administratieve afhandeling, dit voorschot is geldig voor de eerste sessie. Indien u toch de sessie op een later moment annuleerd, is deze voorschot in zijn geheel verschuldigd. Uiterlijk 36u voor de afspraak kan er kosteloos geannuleerd worden, anders wordt er een annulerings bijdrage van 150€ aangerekend voor gelijk welke vorm van sessie behalve 4 handen waarbij het bedrag 120€ per therapeut bedraagt. Graag elke vorm van annulering telefonisch doorgeven aub. Ik geef me de volle 200% zowel in energetische, fysieke en materieële voorbereiding de dag zelf en ervoor dus ik kies om dit beleid te voeren rond tijdige annulatie.

Ik vraag u om respectvol om te gaan met deze voorwaarden als u een afspraak bij MYTH aangaat en ik dank u voor uw begrip.

MYTH Intake

Aangezien we achter een holistische benadering staan, zal vrijwel iedere sessie starten met een intake gesprek zodat we het meeste potentieel uit een sessie kunnen halen. Gelieve dit in te calculeren als je de duurtijd van jou sessie bepaald. Intake tijden zijn steeds variabel maar ongeveer : 1u voor therapeutisch lichaamswerk, 30min voor energetische diepte massage, 30min voor breathwork, 45min voor 4 handen, 1u voor (Intake) Tantra massage, 45min voor Tantrische de-armouring.

bottom of page