top of page
PJ-2_Panther_Juice__69219.1530556213.128
30mm-ultra-tachyon-spheres__71122.149254
UA-1_Youthing_Cream__65599.1467907822.12
909-home_default.jpg
85_zoom_1597096631.jpg
16_zoom_1571335282.jpg
15_zoom_1475094777.jpg
larg-tachyon-egg-02__46227.1492549065.12

ADVANCED TACHYON

TECHNOLOGIES

Tachyon komt uit het Grieks en betekent “snel”. Een tachyon is een deeltje dat bestaat bóven de snelheid van het licht. We kunnen het niet waarnemen met onze zintuigen en ook niet met hele sterke microscopen. Wetenschappers kunnen alleen de gevolgen van tachyonen registreren. En die zijn wonderbaarlijk. Wonden genezen sneller met tachyon, destructief gedrag verandert langzaam in positief gedrag, vermoeidheid verdwijnt met tachyon en allerlei fysieke klachten worden minder of lossen op. Onder de voorwaarde dat de getachyoniseerde producten op de juiste manier en consequent worden gebruikt natuurlijk.

Hoe werkt tachyon?

Als mens kun je een permanente antenne zijn voor deze tachyon energie. Het enige wat je daar voor hoeft te doen, is in balans zijn! Als je aardebinding goed is, de kosmische energie goed doorstroomt en als alle chakra's, de voornaamste energiecentra in je lichaam, in evenwicht zijn, dan ben je volledig ontvankelijk voor de universele levensenergie en kerngezond. Zit er ergens een verstoring, ben je ziek of uit balans, dan kun je met getachyoniseerde producten ervoor zorgen dat je tóch die levensenergie naar je toe haalt, waardoor jouw lichaam zichzelf kan gaan genezen.

Tachyonen vormen de brug tussen het nulpunt veld en de materie.

Het energieveld van de tachyonen reageert op de subtiele, organiserende energievelden van alle materie. Deze slimme, subtiele, organiserende energievelden halen vervolgens dié frequentie in het tachyon naar boven die nodig is om op exact die locatie de meest optimale toestand te creëren. Dus als op een ziek lichaamsdeel (waar het energieveld door verstoring niet meer in staat is de cellen naar de gezonde, oorspronkelijke bestaansvorm te herstellen) maar lang genoeg een getachyoniseerd product te houden, kan het lichaam tóch naar zijn gezonde toestand terug gaan.

Op die manier genees je het lichaam ook al ben je zelf even niet in staat om jezelf in het licht te zetten.

Getachyoniseerde producten

De getachyoniseerde producten zijn een gecreëerd doorgeefluik voor tachyonen. Doordat de producten binnen een gecreëerd, frequentieloos torsieveld tachyonen naar zich toe trekken en doorgeven, kun je op de plaatsen waar een verstoring zit, toch de weg vrij maken en kan het lichaam zichzelf herstellen naar zijn oorspronkelijke, gezonde staat van zijn.

atti-david-wagner.jpg

Ontstaan van Tachyon

Van ongeneeslijk zieke rolstoelpatiënt met behulp van tachyon tot kerngezonde zakenman.
Dat is in een notendop het verhaal van David Wagner, de man achter Advanced Tachyon Technologies International (ATTI).
Nadat hij op zijn werk een stalen archiefkast op zijn lichaam had gekregen en de daarop volgende operatie jammerlijk mislukte, kreeg Wagner de diagnose ‘blijvend invalide’ en ‘uitbehandeld’. Hij kon letterlijk niets meer, leed helse pijnen en was 3 jaar lang volledig immobiel. Tót hij zich herinnerde dat tot drie jaar geleden alles wat hij deed, ingegeven werd door een gevoel van verbondenheid met de schepper en de schepping. Wagner besefte dat hij niet alleen lichamelijk, maar ook spiritueel een diepe val had gemaakt en ging weer mediteren. Hij kwam in contact met Spirit en kreeg een blauwdruk te zien van een machine die materialen op submoleculair kon herprogrammeren om tachyonen in de materie te brengen. Het veranderde zijn leven voor de tweede keer. Deze keer ten goede. In een paar maanden tijd genas hij zijn pijn en kreeg hij 90% van zijn mobiliteit terug.

Korte tijd daarna, in 1990, richtte David Wagner Advanced Tachyon Technologies op met als doel de wereld tachyon te schenken.

Meer info over David Wagner :

https://tantra.healing-energy.com/about-david-wagner-inventor-of-tachyonization/

Tachyon-Pleasure-Wand-05__29160.14925551
TAchton-tantra-GSD-100-pink__33473.14925
tachyon-pleasure-wand-300-2__36949.14925
logo-advanced-tachyon-technologies-inter

ATTI uniek patent

ATTI heeft als enige bedrijf een patent op bewezen werking van de producten.
Elk product van ATTI heeft een levenslange werking die nooit stopt of vermindert.

De test zelf is simpel en heeft te maken met een sodium chloride proef op microscopisch niveau. Getachyoniseerde producten brengen de sodium chloride terug naar zijn oorspronkelijke gasvorm. Voor blootstelling aan een getachyoniseerd product laat de sodium chloride een piramide structuur zien, na gebruik van een getachyoniseerd product is deze structuur volledig verdwenen. Dat effect is tot op heden alleen nog maar bij producten van ATTI geconstateerd. Alle overige aanbieders bleken geen levenslang getachyoniseerde producten te verkopen.

Meer info over het patent :

https://tantra.healing-energy.com/atti-patented-proof/

nulpuntenergie-schema-tn.jpg

Nog meer info nodig?

Alle historische artikels over Tachyon door Planet Tachyon en Tantra Healing Energy :

 

https://tantra.healing-energy.com/info-center/tachyon-historic-library/

bottom of page