top of page
DSCF3755.JPG

Welkom op de site van MYTH.

De naam MYTH kwam lang voor ik enigszins bezig was met lichaamswerk naar me toe in een innerlijke reis. Een combinatie van letters die elk afzonderlijk een betekenis hebben, de betekenis van een droom voor mezelf en wat ik in de toekomst wou neerzetten in dit leven.

Terwijl het geheel 'MYTH' een kracht heeft die onverklaarbaar is, zoals de magie van het leven zelf.

Pas vele jaren later toen ik het pad van lichaamswerk begon te bewandelen en het talent hierrond zichtbaar werd, kwam deze naam terug in mijn veld en kreeg vorm door Massages & Tantric Healing aan te bieden.

Het moment waarop ik op deze weg terechtkwam kan ik niet toewijzen aan iets specifiek, het was een opeenvolging van helende zelfontwikkeling, spirituele ontwaking en in contact komen met een liefdevolle en ondersteunende tribe. Zonder twijfel heeft mijn eigen ervaring door diep therapeutisch lichaamwerk te ontvangen iets enorm krachtig losgemaakt in mij. In al deze ervaringen kwam ik meer en meer in contact met mijn ware zelf, de pure essentie die ver verwijderd is van de mind of het ego en alle beperkende overtuigingen of conditionering waarmee we overspoeld worden in dit leven. Zo kwam er ruimte om in contact te komen met de magie van onze levensenergie.

Dit is ook de essentie van mijn werk, wat ik toewens aan iedereen op deze aarde. De magie van het leven mogen ervaren. Als we ons kunnen openstellen en in contact komen met onze ware essentie en spirit, dan zal dit overal zichtbaar en aanwezig zijn in de mooiste vormen.

Kies jij voor het pad van zelfontwikkeling, transformatie en heling?

Je kan zelf even invoelen of mijn visie resoneert met jou en ik hierin iets kan betekenen.

In liefdevolle verbinding met onze innerlijke stukken, ons lichaam, onze seksualiteit en onze spirit gaan de poorten open om deze magie werkelijkheid te laten worden. We hebben als mens een enorm potentieel om te voelen, te genieten, te verbinden en onvoorwaardelijk lief te hebben in alle vertrouwen en veiligheid.

Los van alle oordeel en schaamte om jezelf op de eerste plaats te zetten in JOUW leven.

Vanaf we zelf verantwoordelijkheid nemen voor ons levenspad tot nu toe en de spanningen, emoties, triggers, conditioneringen zonder oordeel kunnen aanvaarden, komt er ruimte om jezelf echt te leren kennen. Zo wordt de verbinding met jezelf en jouw naasten volledig getransformeerd en komt er vanzelf meer ruimte voor harmonie.

Ik ondersteun alle mensen bij hun levensproces. In de eerlijke verstandhouding dat werk dat hiervoor nodig is bij jezelf gebeurt, niemand zal dit voor jou kunnen doen. Het woord ‘healer’ zal ik nooit in de mond nemen om mezelf te beschrijven, dat label voelt totaal niet werkelijk met wat ik te bieden heb. Ik zie mezelf als een lichtwerker, een therapeutisch kanaal dat de nodige tools bezit om lichamelijke of emotionele energie te begeleiden, te bevrijden, tot rust te brengen of te versterken. Als jij klaar bent om met jezelf aan de slag te gaan en jezelf te healen, dan zal je bij mij een krachtige begeleider vinden om je hierin te ondersteunen.

Door de jaren heen is het aanbod van MYTH aanzienlijk veranderd, de focus op een holistische aanpak werd met de dag groter en groter. Mijn eigen ervaring in dit werk, mijn eigen transformatieve pad en mijn netwerk groeiden allemaal en van daaruit kwam er ook vertrouwen om op een veel bredere schaal te werken.

Mijn persoonlijk talent is sterk verbonden met therapeutisch lichaamswerk, energetisch werk, body de-armouring trauma release, ademwerk, Tantrische healing massage en plant medicijn. Hier voel ik me thuis… alsof deze kennis en natural feeling al langer dan dit leven aanwezig is en geankerd is in mijn hele zijn.

Los van wat er persoonlijk wordt aangeboden in onze sessies, zal ik iedereen met dedicatie begeleiden of advies geven in de vele richtingen die belangrijk kunnen zijn. Ook op het emotionele, fundamentele en spirituele. Je kan duidelijk en concreet advies verwachten welke ik voel dat vruchtbaar is aan de hand van jouw unieke verhaal of levenspad.

 

Als de stap naar dieper lichaamswerk te vroeg komt, dan zal dit snel zichtbaar zijn. In dat geval gebruik ik mijn intuïtie en de vele doorverwijzingen in mijn netwerk om jou verder te helpen. In dat opzicht ben je bij MYTH meer dan welkom voor een intake/coaching sessie volledig los van enig lichaamswerk.

In deze sessie wordt vaak heel wat duidelijk voor jezelf en dit is bijzonder waardevol voor jou verdere pad en persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben in alle vertrouwen dat mijn eigen bijzondere levenservaring een inspiratie bron kan zijn voor anderen om in contact te komen met hun volledige potentieel.

Wees welkom om te groeien, te transformeren en het oude los te laten...

"When you touch one thing with deep awareness, you touch everything."  - Lao Tzu

DSCF3639.JPG
DSCF3756.JPG
DSCF3653.JPG
DSCF3733.JPG

Opleidingen & Certificaten

Ultimate Tantra Mystic Massage - 200hr Certification bij Tantra Essence

Mystic School of Interdimensional Sexuality - House Of Tantra - All levels 150hr

Dragon Ritual Masterclass - House Of Tantra - 50hr training

Full Body De-Armouring Level 2 - 120hr Certification bij Sunny Ju

Sexual Healing De-Armouring - 50hr Certification bij Susanne Roursgaard

Alchemy Of Touch Level 1 Practitioner- 120hr

Lomi Lomi Level 2 - Pura Vida - 65hr

Professioneel Massage Therapeut - Beauty & Lifestyle Academy

Tibetan Tantra FLOW Intro - Tantra Atma

Tantric Shamanic Body De-Armouring Level 1 & 2 - Frequency Facilitators

Yoni / Lingam De-Armouring - Open Up

bottom of page