top of page
418557459_369083399374954_7938490259283006986_n.png

5 DAGEN INTENSIEVE

TANTRA MASSAGE
TRAINING

INC. SAUNA & JACUZZI

Tekengebied 4.png

 scroll voor meer info 

Stap in de wereld van bewuste liefdevolle aanraking en diepgaande verbinding tijdens onze 5-daagse Tantra Massage training.

Deze unieke training reikt verder dan het aanleren van technieken; het is een reis naar het hart, intimiteit en zelfontdekking.

Deze cursus omvat de fundamentele technieken, tools en aandachtspunten die essentieel zijn bij het geven van een dynamische, energetische en sensuele tantramassage.

Een Tantra massage is een poëtische dans van liefde, een taal van het hart die ons diep verbindt met onszelf, de ontvanger en met de universele levensenergie. Het helende vermogen van onvoorwaardelijke liefdevolle aanrakingen is van onschatbare waarde. We koesteren het lichaam als een heilige tempel en benaderen het met diep respect en eerbied.

Elke aanraking is doordrenkt met de boodschap van liefde, het is een uitnodiging voor het lichaam om te ontwaken, te transformeren en los te laten. We creëren een veilige omgeving zodat alles wat aangeraakt wordt een zachte uitnodiging is om naar het oppervlak te komen. Hier vinden geactiveerde, getransformeerde en bevrijde energieën een thuis in het liefdevolle licht van bewustzijn.

Dompel jezelf onder in deze reis van liefde, respect en heling.

Ontdek de diepte van verbinding die ontstaat wanneer we ons overgeven aan de transformerende kracht van Tantra massage.

Dit is meer dan een cursus; het is een uitnodiging om de schoonheid van het leven en jouw seksualiteit op een dieper niveau te ervaren.

BG Gold 1.png

Data

MYTH_TANTRA_MASSAGE_STROKE 1.png

Training 2024

7 - 11 Augustus te Oekene

30 Oct - 3Nov te Oekene

Voor prijzen zie 'Praktische details' onderaan  de pagina

419123896_913102527121946_3209071131823132688_n.png

  Introductiedagen

2024

 

26 Mei (volzet)

8 Sept (Groeinest, Gavere)

Kennismakings dag met demo & breathwork. Lees meer info op het FB event.

419123896_913102527121946_3209071131823132688_n.png
BG Gold 1.png

De locatie Oekene

MYTH_TANTRA_MASSAGE_STROKE 2.png
BG Gold 1.png

Onze Intenties & Transmissie

MYTH_TANTRA_MASSAGE_STROKE 4.png

We nodigen iedereen uit die het verlangen heeft om deel te nemen aan deze betoverende ontdekkingsreis, doordrenkt met eeuwenoude Tantrische wijsheid. Dit is een roep aan jou als je   de intentie koestert om niet alleen jezelf, maar ook je (toekomstige) partner, geliefde of intieme connectie een liefdevolle, krachtige en helende ervaring te geven. Een ervaring die doordrongen is van de pure schoonheid van Tantrisch lichaamswerk. We bieden jou de nodige tools en technieken aan, om dit liefdevolle geschenk op een bijzonder mooie manier over te brengen aan elkaar.

Onze unieke training is ontstaan uit de eeuwenoude kennis en onze ervaring in diverse lichaamswerkmethoden, waaronder Tantra-massages zoals Tao, Kashmir, Dragon, Inner Alchemy en Lasya. We werken niet met een gestructureerde massage, maar we reiken je een brede basis aan waaruit je jouw eigen stijl kan laten ontluiken.

 

Onze Tantramassage is een dynamisch en energetisch geheel dat we vanuit ons hart willen overbrengen aan iedereen die zich hiermee voor het leven wil verrijken. De beleving van intimiteit, sensualiteit en seksualiteit zal nooit meer hetzelfde zijn. We bieden ruimte voor jou om open te bloeien en de integratie van deze ervaring zal een blijvende, positieve verandering met zich mee brengen in dit essentiële en prachtige deel van jezelf.

Myth (100).jpg

In deze training nemen we overvloedig de tijd om een veilige en heilige ruimte te creëren waarin eenieder zich geborgen voelt. In de groep is er onvoorwaardelijke ruimte voor vrije expressie, heling, genot en intieme verbinding. Je voelt je open en veilig in je lichaam om naakt te zijn, intieme massages te geven en te ontvangen in een kleine groep. Er is ruimte voor jouw persoonlijke processen te doorvoelen en hierin gesteund te worden. Iedere dag nemen we opnieuw de tijd om grenzen en wensen uit te spreken, een belangrijk proces en oefening die je uiteindelijk dichter bij jezelf brengt. Als bepaalde delen van de inhoud niet volledig resoneren met jou, is dat helemaal oké en we moedigen aan om dit samen te bespreken. Neem zelf verantwoordelijkheid om te voelen of je comfortabel bent met deze vormen van intimiteit.

 

Er wordt geen aandacht geschonken aan basis massagetechnieken of anatomie die niet relevant zijn voor de gegeven leerstof. Het is aan jou om te kiezen of je met enige voorkennis aan de slag wilt gaan. In principe is geen voorkennis vereist voor deze training, maar we willen benadrukken dat deze technieken, in combinatie met jouw eigen creativiteit en andere (basis) massagetechnieken, na integratie een veel rijker geheel zullen vormen.

Gedurende de vijf dagen van deze training dompelen we je onder in een diepgaande reeks specifieke Tantrische massagetechnieken. We reiken verder dan de technische aspecten; er wordt zorgvuldige aandacht besteed aan de energetische stroming in het lichaam, jouw expressie en het openen van energie centra.

De cursus omvat een rijkdom aan technieken en we richten ons eveneens op het creëren van een rustige en prachtige verbinding met de ontvanger, beide zowel op fysiek als energetisch vlak. We vullen verder aan met enkele fundamentele praktijken, zoals o.a. een Tantrisch ritueel openen en Holotropic breathwork.

Myth (25).jpg

Een wijze leraar deelde ooit de belangrijke waarheid dat een goddelijke massage voor 10% uit techniek bestaat en voor 90% uit bewust aanwezig zijn. Als we meester worden over de techniek en deze kan in speelsheid vloeien in een staat van leegte, komt er ruimte om te verbinden met het bewustere veld, ondersteunt door onze intuïtie en de kracht van het hart.

Deze training is ontworpen om je te vervullen met de fundamentele technieken en aandachtspunten die nodig zijn om een solide basis te leggen voor een diepgaande, helende en intieme ervaring. Dit leerproces zal pas volledig ontvouwen wanneer er ook na de training voldoende aandacht aan wordt geschonken en hierin kun je worden ondersteund door onze eigen gemeenschap. Door een interne groep is er ruimte voor verbinding met gelijkgestemden die de training reeds volgden en er worden af en toe opvolg weekends georganiseerd waarin we opnieuw kunnen oefenen, vragen stellen en feedback krijgen.

Myth (108).jpg

Er volgt altijd een intakegesprek via videocall voorafgaand aan de inschrijving, waarin we elkaar kunnen leren kennen en belangrijke zaken verder kunnen bespreken. De juiste samenstelling en energie van de groep zijn van onschatbare waarde voor ons en hieraan besteden we bijzondere zorg. Gelegenheidspartners voor single aanmeldingen kunnen worden gezocht en gematcht in de weken vóór aanvang van de training. We werken niet met willekeurige partners in deze training.

De gehele training gaat door bij De Boomcirkel in Oekene, nabij Kortrijk.Deze prachtige locatie beschikt over 4000m² natuur en geeft ook de kans om extra te ontspannen in de jacuzzi. We maken ook gebruik van een mobiele hout sauna om de groep extra te verwennen!

Laat jezelf verwelkomen in deze tijdloze ruimte waarin de pracht van verbondenheid en spirituele groei samenkomen.

Myth (50).jpg
BG Gold 2.png

Een diepere kijk op de inhoud

MYTH_TANTRA_MASSAGE_AD_MONTAGE_1_HORZ_A.png

Een Hartverwarmend Welkom met een Kleine Groep in een Huiselijke Privé Sfeer

Laat je verwelkomen in een warm bad van gelijkwaardigheid en verbinding zodra je de drempel overstapt. We benadrukken een heel open sfeer en container om jezelf op een zachte manier in te laten vloeien. Waar iedereen zich veilig voelt om in alle openheid gewoon zichzelf te zijn en om zeer transparant in afstemming met elkaar deze unieke ervaring te doorleven.

Ontdek de kracht van kleine groepen, waar gelijkgestemde zielen samenkomen in een intieme setting.

Met 3 à 5 koppels ontstaat een veilige, ondersteunende omgeving waar ieders unieke reis wordt gekoesterd.

Een Overvloedige 5-daagse Reis

Laat je overweldigen door de diversiteit van ervaringen tijdens deze 5-daagse reis. Elke dag brengt nieuwe inzichten, vaardigheden en momenten van zelfontdekking, waardoor je jezelf op een dieper niveau leert kennen.

Een Gedetailleerde Cursus met Beeldmateriaal

Ontvang niet slechts een cursus, maar een met liefde samengestelde en zeer uitgebreide gids. Elk woord en elke afbeelding zijn zorgvuldig gekozen om jou te begeleiden op je ontdekkingsreis, als een metgezel op jouw pad van groei en zelfliefde. Een ideale manier om ook na de training te zorgen voor een vlotte integratie met de nodige geheugensteuntjes.

Tools voor Diepere Verbinding en Innerlijke Kracht

Ontdek een schatkist aan gereedschappen en aandachtspunten die verder gaan dan alleen massage. Deze instrumenten zijn ontworpen om jou niet alleen te helpen bij het verdiepen van jouw verbinding met anderen, maar ook om jouw innerlijke kracht, meditatieve staat en fijngevoeligheid te versterken.

Adem - De Magische Stroom van Levenskracht

Dompel jezelf onder in de magie van de adem, waar elke inademing een zegen is en elke uitademing een loslaten van spanning. Ontdek hoe bewuste ademhaling de poort opent naar diepe ontspanning, zelfbewustzijn en liefdevolle energie die door je hele wezen stroomt.

Omarm je expressie door Beweging en Geluid

Laat jouw lichaam een instrument zijn van expressie, waar elke beweging een verhaal vertelt en elk geluid een melodie creëert.

Hier, in de veilige omgeving van de training, wordt jouw expressie begroet als een viering van jouw unieke zelf. Voel de bevrijding wanneer je jouw ware stem vindt en zonder oordeel mag laten horen, een expressie doordrenkt van zelfaccepatie en kracht.

Dynamische Handtechnieken voor een Betoverende Sessie

Verken de kunst van aanraking met een rijkdom aan handtechnieken die verder gaan dan het fysieke. Elke aanraking is doordrenkt van intentie en liefdevolle energie. Verschillende types wisselen zichzelf af : speelsheid, zachtheid, plagend, dierlijk, intens of puur energetisch... We gebruiken onze creativiteit en onze intuïtie waardoor elke sessie een betoverend ritueel wordt van wederzijdse waardering, afstemming en verbondenheid.

Het Creëren van een Heilige Sessie en Tantrisch Ritueel

Leer niet alleen de technieken van massage, maar ontdek ook hoe je een heilige ruimte creëert. Begrijp de kunst van het neerzetten van een veilig kader, het bepalen van grenzen en het openen van een Tantrisch ritueel. Hier ontvouwt zich een ceremonie van erkenning, respect en zelfliefde.

Holotropic Breathing als Diepgaand Fundament

Ervaar Holotropisch ademwerk als een diepgaand fundament voor (intiem) lichaamswerk en zelfontwikkeling. Laat de adem de levenskracht zijn die je leidt naar diepe innerlijke transformatie. Deze unieke vorm van Tantrisch breathwork zal het centrale kanaal en de energie centra openen. Verbonden met het oneindige Shakti vuur is er ruimte voor zowel sterke activatie als bevrijding van oude energie die niet meer dient. Terwijl we ook veel aandacht geven aan het openen van de keel(chakra) en op een bewuste manier verbinden met onderdrukte emoties zoals kwaadheid.

Exploratie van Body-to-Body Technieken

Verken de kunst van body-to-body technieken waarbij we de onvoorwaardelijke liefdevolle stroom overbrengen in de samensmelting van onze goddelijk velden. Hier gaat het niet alleen om fysieke nabijheid, maar om een diepe energetische uitwisseling die uitnodigt om koestering, warmte en geborgenheid over te brengen.

Uitgebreide Zorg voor Yoni / Lingam Massage

Laat je leiden door een gedetailleerde verkenning van Yoni en Lingam massage, waar elke aanraking doordrenkt is met uitgebreide zorg en respect. Hier worden de heilige aspecten van deze kunst aanboden als een ultiem geschenk voor haar heilige tempel of

zijn pilaar van licht.

Verdieping in Interne / Sacred Spot Massage

Duik dieper in de kunst van interne en Sacred Spot massage, waar elke aanraking een helende omarming is van deze intieme gebieden. Voel de verbinding groeien met jouw heilige plek en het belangrijke orgastisch potentieel dat hier aanwezig is.

Het pad naar helende orgastische staten die diepgewortelde stukken kunnen bevrijden in een liefdevolle stroom van genot.

Cacao Ceremonie - Een Ritueel vol Hartverwarmende Energie

Laat je onderdompelen in de magie van de cacao ceremonie, niet alleen als een ritueel maar als een hartverwarmende reis naar binnen. Voel de vrouwelijke hart openende energie stromen terwijl je de cacao bewust consumeert. De ceremonie is een viering van jouw verbinding met jezelf en de anderen. Laat de magie van cacao samenkomen met de liefdevolle aanrakingen van Tantra, waardoor een ruimte van diepe zelfliefde, acceptatie en vervulling ontstaat.

 

BG Gold 3.png

Voorbeeld Programma

MYTH_TANTRA_MASSAGE_STROKE8.png

Voorbeeld Programma Dag 1

 • 09:00 Aankomst

 • 09:30 Welkoms meditatie

 • 10:00 Introductie sharing

 • 10:30 Theorie

  • Tantrische filosofie

  • Bekrachtigen van de veilige space

  • Ten dienste staan

  • Aangeven van jou grenzen en wensen

  • Invocaties & groet op 3 niveau's

 • 11:30 Pauze

 • 11:40 Theorie

  • Bewust contact maken

  • Kracht van de adem

  • Belang van Expressie

  • Tips & aandachtspunten voor een  gebalanceerd ritueel

 • 12:30 Lunch pauze

 • 14:00 Start praktijk sessie

  • Demo

  • Basis technieken

   • Openen van het centrale kanaal

   • Werken met het water element

   • Sacrum activatie

   • Hart opener

  • Variaties in hand technieken

 • 16:30 Pauze met fruit/noten/snacks

 • 17:00 Start praktijk sessie

  • Demo

  • Buiklig : Positie voor het hoofd

   • Rug activatie

   • Butterfly

   • Sacrum/Billen massage
   • Kidney Fire
   • Heup releaser

   • YIN/YANG Perineum

   • Alchemy Shake

 • 19:00 Deelronde

 • 19:30 Einde

Voorbeeld Programma Dag 2

 • 09:00 Aankomst

 • 09:30 Introductie sharing

 • 10:00 Theorie

  • Energetisch werken

  • Fungeren als open kanaal

  • Holotropic / Orgasmic Breathing

 • 10:45 Cacao Ceremonie

 • 11:30 Holotropisch Ademwerk sessie

 • 12:30 Lunch Pauze

 • 14:00 Start praktijk sessie

  • Demo

  • Buiklig : Positie naast het lichaam

   • Drukpunten heuprand

   • Billen / Heup / Bekken massage

   • Release werk

   • Deep tissue heup & billenboog

   • Sacrum activatie

 • 16:30 Pauze met fruit/noten/snacks

 • 17:00 Start praktijk sessie

  • Demo

  • Buiklig : Positie tussen de benen

   • Voet / tenen massage

   • Hart connectie / Teasers met      de voet

   • Zig/Zag Onderbeen
   • Kuit massage
   • Body 2 Body stretching
 • 19:00 Deelronde

 • 19:30 Einde

BG Gold 1.png

Ervaringen

MYTH_TANTRA_MASSAGE_STROKE9.png

Wat een prachtige reis heb ik mogen ervaren tijdens de massagetraining bij MYTH. Naast het aanleren van een veelheid aan massagetechnieken, heb ik ook als persoon innerlijke groei doorgemaakt. Dit alles onder de zeer deskundige en professionele leiding van het team. Gedurende de hele training voelde ik een veilige ruimte waar ik mezelf kon en mocht zijn.

Een aanrader!

- Kristine

 

Na de training heb ik het gevoel dat mijn lichamelijk huis een grondige renovatie heeft gekregen: Deuren open, frisse lucht, oude rommel in de vuilbak, een nieuw interieur, de haard die brandt, ramen waar je weer helder door kunt zien en een feestje in de woonkamer. Ik zit nu rustig in mijn zetel, diepe zucht en ik kan weer thuiskomen. Dat én ook een grote kast vol nieuwe speeltjes om verder mee te oefenen.

Diepgang, veiligheid, plezier,...

De training was alles wat het beloofde en meer!

- Anka

 

De Tantra Massage training is een absolute aanrader. Danie neemt je mee onder kundige begeleiding doorheen een massa technieken die heel gevarieerd zijn. Zijn ervaring hierin spreekt boekdelen en toont hem als een heel alert opmerkzaam begeleider die zijn vak prachtig beheerst. Uit alles spreekt z'n meesterschap hierin. De training is heel intens en erg verrijkend. Momenten van geven en ontvangen worden afgewisseld. Een ideale manier om als koppel te verdiepen, verder te ontdekken en nieuwe stimulans te brengen.

Dit alles in een heel veilige setting. Top!

- Stefaan

 

Lees hier de vele reviews & ervaringen bij MYTH

BG Gold 1.png
Praktisch

Praktische Details

MYTH_TANTRA_MASSAGE_STROKE7.png

Deze transformerende reis op het pad van Tantra heeft een prijs, maar we geloven dat de waarde ervan onbetaalbaar is. De gehele training wordt aangeboden met een minimumtarief van 640€ per persoon. We begrijpen dat iedereen verschillende financiële omstandigheden heeft en daarom werken we met een 'sliding scale' tussen 640€ en 850€. Het exacte bedrag boven de 640€ laten we over aan jouw eigen beoordelingsvermogen en financiële draagkracht. In de geest van wederzijds respect moedigen we je aan om het bedrag te kiezen dat voor jou comfortabel aanvoelt en dat deze waardevolle ervaring toegankelijk maakt. We willen dat deze cursus voor iedereen die de roep van het hart voelt, bereikbaar is.

Deze training is geen conventionele retreat en omvat standaard geen verblijf, maar we begrijpen dat sommigen de behoefte hebben dat ze dagelijks niet te ver willen pendelen of geen extern verblijf willen boeken. Overnachting in een camper of in een tent is mogelijk op deze ruime locatie, dit kan besproken worden tijdens de intake.

Om je plek te reserveren en te waarborgen, vragen we een aanbetaling van 300€. Deze symbolische daad van verbintenis helpt ons om een veilige en ondersteunende ruimte te creëren waarin iedereen kan gedijen.

Voor zelfstandigen is het mogelijk een zakelijke factuur te ontvangen, waarbij een toeslag van 21% btw van toepassing is.

Wens je deze training op een zelf gekozen datum of volledig privé te volgen? Neem dan alsjeblieft contact met ons op.

We staan open voor het creëren van aangepaste ervaringen die passen bij jouw unieke wensen.

Voor verdere vragen aarzel niet om met ons contact op te nemen, we helpen je graag verder!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze bijzondere reis voor jezelf en je geliefden.

BG Gold 3.png

Team

MYTH_TANTRA_MASSAGE_STROKE10.png

Fascilitator : Danie

mermejita_edited.jpg

Spaceholders : Hanna & Anouchka

Hanna1- small_edited.jpg
Anouchka.jpg
bottom of page