top of page
JC breda.JPG

Jean-Christophe Breda

Hoe kan ik dit unieke en nieuwe moment voor mij beschrijven? Ik was bang en ik was gestrest. Het was de eerste keer dat een andere man me zo intiem ging aanraken. Maar de magie van het moment, de verbinding en afstemming tussen Anouchka en Danie deed me dat allemaal vergeten. Het seksuele karakter verplaatste zich naar de achtergrond om plaats te maken voor het heilige en voor de uitwisseling van pure liefde. Er is geen gevoel meer van man of vrouw, maar gewoon lichamen die één worden in een spirituele en sensuele uitwisseling. Zoveel respect, sereniteit en veiligheid. Anouchka en Danie handelen in harmonie en zijn complementair. De deuren gaan open en je ontdekt je lichaam en nieuwe sensaties. De magie van dit moment is er. Het gaat verder dan seksualiteit. Deze daad, dit spel van lichaam en huid maakte in mij een unieke liefde voor de mens wakker.

IMG-20221119-WA0014.jpg

Cin Blockeel - Ahawa

facebooklogo.jpg

Het boeken van een 4-handenmassage door Danie & Hanna kwam op het juiste moment, na een periode van frustratie, stress en vermoeidheid. Tijdens de sessie ervoer ik afwisselende sensaties zoals koestering en prikkeling. Door hun toewijding ontving ik precies wat ik nodig had. Interessant om van de 2 tegenpolen, het mannelijke en het vrouwelijke te mogen voelen. Alsof ik mocht meesurfen op hun golven van liefde. Kosmische orgasmes rilden door mijn lichaam. Erna voelde ik me terug opgeladen, gereset en een blij humeur. Dank jullie!

Toon.JPG

Toon Nelissen

Ik kreeg een 4 handen Tantrische massage van Danie en Hanna. Een hele fijne, voedende en bevrijdende ervaring waarbij ik mij heel veilig voelde. De opening van het ritueel voelde heel professioneel en bracht rust in mijn lichaam waardoor ik me volledig kon overgeven. De massage zelf was een prachtige ervaring die vloeiend stroomde, ik kan me niet eens iets bijzonders herinneren omdat ik in een zeer diepe ontspanning ging. De dag erna voelde ik veel energie in mijn lichaam en werd ik opnieuw verbonden met dromen die ik al jaren niet meer had gehad.

Ik voel me dankbaar voor hun geweldige energie en verzorgende handen.

Gladys.JPG

Gladys Umusambi - Acupuncturiste

Ik had een zeer mooie ervaring met de 4 handen Tantrische massage. Danie en Anouchka zijn een complementair duo, die als yin en yang samen flowen. Er wordt veel aandacht geschonken aan je eigen wensen, grenzen en noden.

De communicatie gebeurd op een zeer open manier, waardoor ik mij echt veilig voelde.
Voor mij voelde het aan alsof ik in een coccon werd gebracht en er op een geborgen manier zorg voor me werd gedragen. Een zeer intense ervaring.

Lien-b.JPG

Naam
 

Coming soon

bottom of page