top of page
Brigitte_edited.jpg

Brigitte Bernaert

facebooklogo.jpg

Recent  een zalige Alchemy of Touch behandeling  gehad van Danie  en ook al verschillende behandelingen van Body De-armouring gekregen.  Bij Danie ben je in goede handen. Na onze eerste kennismaking had ik al meteen het gevoel van vertrouwen en geborgenheid. Danie straalt zo een rust en sereniteit uit dat je met volle vertrouwen je kan overgeven aan zijn zachtaardige en liefdevolle handen om samen met hem de pijnen te omarmen en deze met je ademhaling uit te ademen en los te laten. Een aanrader.

Jana.JPG

Jana Van Pee

facebooklogo.jpg

Laatst ging ik bij Danie voor een Alchemy Of Touch behandeling. een techniek die je niet zo vaak tegenkomt maar die voor mij een echte eye-opener was. Een meer dan 2u durende behandeling waarbij Danie op zoek gaat naar triggerpoints, knooppunten, in je lichaam waarbij er een enorme druk, mentaal en fysiek van je lijf wordt gehaald, zo ervaarde ik het. Een intense behandeling waarna ik tegen het einde in een staat van ultieme relaxatie terecht kwam zoals ik deze nog niet kende. de volgende dag barstte ik van energie!

Je bent bij Danie duidelijk in goede handen, een prachtige, rustgevende setting met ook aandacht voor voor- en nabehandeling. Hij weet duidelijk waar hij mee bezig is en ik breng hem snel weer een bezoek voor meer lichaamswerk.

Smaakt naar meer!

kenneth_edited.jpg

Kenneth Q.

facebooklogo.jpg

Van Danie een zalige Alchemy Of Touch behandeling gekregen. Het was de ideale setting met een rustgevend muziekje en geuren die je doen wegdromen Je kunt niet anders dan je helemaal overgeven. Je voelt echt dat hij precies weet wat hij doet en als er een blokkade is gaat hij daar wat meer aandacht aan besteden zodat je je na de behandeling weer helemaal soepel en lekker in je vel voelt. With Danie you are in good hands ;)

Lien-b.JPG

Danie is een gepassioneerde man. Hij neemt de tijd om samen met jou te bespreken wat er gaat gebeuren.

Waar je vast zit. Wat jij voelt.
Daarna gaat hij aan het werk. Hij draagt veel kennis en dit merk je tijdens de massage! Drukpunten worden aangepakt, zodat vastgeroeste energie terug kan stromen.
Dit in combinatie met fijne muziek en geuren. In zijn rustgevende praktijk maakte hij, mijn massage zeer ontspannend en effectief!
Een aanrader!

ruben_edited.jpg

Ruben De Temmerman 

facebooklogo.jpg

Ik ging langs bij Danie voor een Alchemy of Touch behandeling. Dit is een intense behandeling waarbij versteven knooppunten in de spieren, waar zich fysieke, energetische en emotionele blokkades bevinden, opnieuw worden losgemaakt. Al gauw werd het duidelijk dat er zich wel verschillende knopen in mijn spieren bevonden. Wat me het meeste bijblijft, is dat ik een bepaald knooppunt op mijn rug, dat in het verleden al verschillende malen werd behandeld, als het ware opensprong en oploste. Ik kon tevens de link maken met klachten van weleer, die ik daarvoor nog niet kon maken. Hoewel de behandeling op zich heel intens was, deed het tezelfdertijd heel veel deugd en voelde ik me achteraf vermoeid en energiek op het zelfde moment...

Danie kwam over als een heel open en vooral gepassioneerd iemand, met een hele mannelijke energie. Het leek alsof zijn volledige focus tijdens de behandeling volledig op mij gericht was. Wat helpend was voor me was een gesprekje achteraf met wat theoretische achtergrond en nog tips met wat ik verder kon doen. Verder hield hij rekening met de zaken die ik aangaf. Vanuit mijn ervaring kan ik MYTH enkel aanbevelen!

bottom of page