top of page
Griet.JPG

Griet V. - CEO / Founder

facebooklogo.jpg

Ik ken de-armouring als een van de diepste en snelste manieren om te genezen. Overal waar ik in de wereld ben, zoek ik als Digital Nomad een healer / body-expert die intuïtief de oorzaak kan vinden van elk ongemak dat ik ervaar.


Danie is een van die buitengewoon begaafde mensen die ik voel, die intuïtief mijn lichaam kan genezen door vastzittende fascia, spieren of emotionele knopen te masseren. Na de sessie van vandaag, na een enorme hersenschudding te hebben doorgemaakt en 5 dagen terug op mijn rug te zijn gevallen, begon mijn buik meteen te stromen, kalmeerde mijn zenuwstelsel en voelde ik me volledig ontspannen.

Voor het eerst werden enkele knopen met betrekking tot sportblessures waar ik> 10 jaar geleden in zat (kniefracturen), losgelaten, waardoor ik een geweldig en veilig gevoel kreeg dat ... mijn lichaam (en geest) alleen maar jonger zal worden.

Danie is een geweldige luisteraar en ruimtehouder en ik voel me super gehoord en gezien. Bedankt!!

katlin.jpg

Katlin Kangsepp

facebooklogo.jpg

Ik heb zojuist enkele Body Dearmoring-sessies van Danie ontvangen. Hij is gewoon briljant. Werken met intimiteit en heilige lichaamsdelen die vanwege mijn verleden niet gemakkelijk voor mij zijn geweest. Ik ben kwetsbaar en bang door mezelf voor me open te stellen. Maar Danie houdt me zo mooi en moeiteloos emotioneel vast, het voelt gewoon zo geweldig. Hij zorgde ervoor dat we ons zo veilig en zeker voelden dat ik mezelf kon openen en door mijn pijn in mijn lichaam kon lopen. Het voelt gewoon zo goed om emoties los te laten en los te laten wat ik zo lang heb vastgehouden.
Elke ontvangen sessie heeft me enorm geholpen op mijn reis naar mezelf. Ik voel me meer tevreden en hoopvol, dat ik kan genezen, wat ik dacht dat onmogelijk was. Het zou allemaal niet mogelijk zijn zonder Danie's deskundige handen en kennis. Ervaar het gewoon zelf en ik ben er vrij zeker van dat je er geen spijt van zult krijgen ...

elke.JPG

Elke D. - Tattoo Artist

facebooklogo.jpg

Na mijn bevalling had ik last van een slechte bloedsomloop richting mijn benen, pijn in de lage onderrug en spijsverteringsproblemen.

Dankzij Danie's behandeling is mijn onderrugpijn weg, is er terug beter gevoel in mijn benen en werkt mijn spijsverteringsstelsel weer beter. Ik sta ook terug meer ontspannen in het leven.

Bodydearmoring werkt voor mij op niveau's dat zowel lichaam als geest heel erg positief en ook blijvend beïnvloed worden.

Voor mij is MYTH een heerlijk plaatsje waar je effe kan uitblazen van ons hectisch bestaan.

Danie zelf is zeer begaan en uiterst gekwalificeerd!!!

Laura.JPG

Laura T. - Psychologist

facebooklogo.jpg

Ik heb bij Danie de-armouring gedaan omwille van energetische blokkades waar ik op botstte.

Door deze sessies heb ik een beter zicht gekregen op deze blokkades en kon ik beter duiden vanwaar deze kwamen.

Dit geeft nieuwe handvaten om hiermee aan de slag te gaan. Danie geeft je eerlijk zijn kennis mee en neemt de tijd om vooraf en achteraf een gesprekje te voeren.

Hij begeleidt je doorheen de sessie met een open sfeer.

Het lokaal zelf is mooi en rustgevend ingericht, een cocon waarin je je veilig voelt.

david.JPG

David D. - Music Producer

facebooklogo.jpg

Ik had sinds een paar maanden last van stijve spieren in de ochtend; vooral mijn nek, schouders en rug. Nu ben ik namelijk een beetje een angsthaas op vlak van pijn en spanningen in mijn lichaam waardoor ik mij wat zorgen begon te maken. Daarom dacht ik: tijd voor een de-armouring!

Toen ik voor de eerste keer bij Danie kwam voelde ik mij direct op mijn gemak. Een heel aangename man met een vredige uitstraling en een luisterend oor. Hij legde alles tot in de puntjes uit hoe hij tewerk zou gaan. Dit gaf mij ook snel een vertrouwd gevoel.

De ruimte waarin dit gebeurt straalt ook sereniteit en rust uit. Alsof je eventjes op een andere plaats bent die niet België is maar meer Zuidoost-Azië.

De sessie zelf was voor mij heel intens maar God zij dank! Na de sessie voelde ik mij als een veertje. Spanningen die duidelijk weg waren uit mijn lichaam en het gevoel dat je een wolkje bent. Ik voelde mij ook wel kwetsbaar maar dat is de bedoeling als je een schild wegneemt.

MYTH geeft je echt dat moment voor jezelf die we in deze versnelde maatschappij zo nodig hebben!

Lien-b.JPG

Lien D. - Textile Designer

facebooklogo.jpg

Het idee achter body de-armouring sprak me onmiddellijk aan. Ik heb al jaren pijn in mijn rug en voel ook dat stress daar een grote invloed op heeft.

Dankzij de sessies bij MYTH ervaar ik steeds meer ontspanning in mijn lichaam, heb ik minder last van menstruatiepijn en merk ik dat ik algemeen relaxer in het leven sta.

Daarnaast heb ik het gevoel dat ik beter in contact sta met mijn eigen lichaam en dat ik er nog meer kan op vertrouwen.

bottom of page