top of page
Stefaan.JPG

Stefaan Loncke - Teacher Druidisme

facebooklogo.jpg

De 4daagse Tantra Massage Fundamentals is een absolute aanrader. Danie neemt je mee onder kundige begeleiding doorheen een massa technieken die heel gevarieerd zijn. Zijn ervaring hierin spreekt boekdelen en toont hem als een heel alert opmerkzaam begeleider die zijn vak prachtig beheerst. Uit alles spreekt z'n meesterschap hierin. De 4daagse is heel intens en erg verrijkend. Momenten van geven en ontvangen worden afgewisseld. Een ideale manier om als koppel te verdiepen, verder te ontdekken en nieuwe stimulans te brengen. Dit alles in een heel veilige setting. Top!

IMG-20221119-WA0014.jpg

Cin Blockeel - Ahawa

facebooklogo.jpg

"De vierdaagse was een intense beleving, zowel in het ontvangen van teachings als het ontvangen van de massages. Door de professionele begeleiding van Danie en de toewijding van Hanna was er een veilige ruimte waarin je volledig in overgave kon gaan. De opbouw en sequentie van de oefeningen waren sterk opgebouwd. Je krijgt in korte tijd een groot pak technieken mee. 

Super interessante workshop waar je met meer dan voldoening naar huis gaat."

Lien-b.JPG

Anka

Na de training heb ik het gevoel dat mijn lichamelijk huis een grondige renovatie heeft gekregen: Deuren open, frisse lucht, oude rommel in de vuilbak, een nieuw interieur, de haard die brandt, ramen waar je weer helder door kunt zien en een feestje in de woonkamer. Ik zit nu rustig in mijn zetel, diepe zucht en ik kan weer thuiskomen. Dat én ook een grote kast vol nieuwe speeltjes om verder mee te oefenen. Diepgang, veiligheid, plezier,...

De training was alles wat het beloofde en meer!

Rune.jpg

Rune Maes

Onlangs volgde ik de 4-daagse massagetraining bij MYTH, waar ik zeer tevreden over ben. Het was een heel uitgebreid, diepgaand en professioneel programma dat me verreikt heeft met heel veel kennis en innerlijke groei. Er heerste een veilige en ontspannen sfeer en er was ruimte voor mijn persoonlijke processen. Ook de prijs/kwaliteit-verhouding vind ik uitstekend.

Kortom een transformerende kwalitatieve training. Dankjewel Danie 🙏

Lien-b.JPG

Kristine

Wat een prachtige reis heb ik mogen ervaren tijdens de vierdaagse massagetraining bij Danie. Naast het aanleren van een veelheid aan massagetechnieken, heb ik ook als persoon innerlijke groei doorgemaakt. Dit alles onder de zeer deskundige en professionele leiding van Danie. Gedurende de hele training voelde ik een veilige ruimte waar ik mezelf kon en mocht zijn. Een aanrader!

bottom of page