top of page
Chetana.jpg

Chetana - Tantrika

facebooklogo.jpg

Ik kreeg een tantra-massagesessie van Danie. Met zijn rijke ervaring in de-armouring weet hij heel goed wat hij intuïtief doet. Hij schepte zo'n veilige, subtiele en zachte ruimte. Hij duwde of dwong niet en hij bleef heel neutraal en professioneel, en werkte totaal niet naar seksuele opwinding of zelfbevrediging etc. Dit deed me onbewust zo veilig voelen (vrouwen hebben de neiging om onbewust strakker te worden wanneer ze zouden aanvoelen dat de therapeut ook zijn eigen doelen dient, dus in dit geval zou ze geen echte genezing hebben).
Ik zit vaak vast in pijnen wanneer ik een massage ontvang op mijn heilige plek. Hij bracht plezier in me nadat ik me echt veilig en ontspannen voelde. Ik maakte organisch een doorbraak en de pijnen gingen over in genezing. Het belangrijkste was dat hij het niet forceerde, hij gebruikte gewoon zijn intuïtie of volgde een hogere ingeving. Het was een heel helende ervaring voor mij, heel anders dan sessies die ik van anderen kreeg. Ik raad deze sessie ten zeerste aan aan elke vrouw die de kans krijgt om zijn geschenk te ontvangen.

Ricardo_edited.jpg

Ricardo Balkhoven - Lomi Lomi Therapeut

facebooklogo.jpg

Bedankt Danie, wat een geweldige therapeut ben je!

Je Tantra werk is vol van spirit. Nooit voelde ik zoveel oprechte tederheid in lichaamswerk zoals vandaag.

Je hebt me vandaag geholpen om oude emotionele stenen weg te smelten.

Sterk aanbevolen !

Lien-b.JPG

Katrien - Antwerpen

Gisteren kwam ik voor het eerst bij MYTH aan. Had een heel onrustige tijd en voelde me ook onrustig. Ik dacht dat ik me niet zo kunnen overgeven aan de relaxerende handen van Danie. Niets is minder waar. Ik voel terug levensenergie door me heen stuwen. Zorgen zijn zoveel kleiner geworden en voel me steviger in mijn schoenen staan. Ik voel wie ik ben in iedere cel van mijn lichaam. Dit is een ervaring die moeilijk met woorden te beschrijven valt. Dit moet je meegemaakt hebben. Het voelt of ik terug geboren ben gisteren. Dank u Danie om die onvoorwaardelijke liefde door me heen te laten stromen en de blokkades te laten verdwijnen.

Elfie.JPG

Elfie Kristiana - Kunstenares

facebooklogo.jpg

Begin januari had ik mijn eerste tantrasessie bij MYTH, bij Danie. Ondertussen heb ik al 4 sessies achter de rug (en ik ga nog wel even door). Telkens opnieuw is het een unieke en krachtige ervaring, magisch is ook een woord dat hier past.
Waarom ik naar Danie ben gegaan?
Ik wilde graag de verbinding met mezelf verdiepen, meer verfijnd in contact komen met die zuivere levensenergie en “verborgen” blokkades oplossen.
Danie schept een veilige ruimte waarbinnen alles mag bestaan, en dat doet hij iedere keer opnieuw met evenveel zorg. Hij weet wat hij doet, hij gebruikt een zuivere mooie energie.
Respect, zorgzaamheid, passie, kennis en ervaring, een gave, zijn woorden die ik volledig vind passen bij Danie.
Mijn gedachten vullen zich vol dankbaarheid, dit is een bijzonder geschenk aan mezelf en ik raad het iedereen aan.
Dank je wel Danie.

Lien-b.JPG

Nooit durven dromen.. dat één geslaagde tantrische de-armouring massage met de aankoop van een Tachyon speeltje zo'n verrijking zouden kunnen geven in mijn leven!

 

Nooit durven dromen.. dat ik hierdoor ooit genot zou vinden om mezelf liefdevol aan te raken met massage-olie en te masturberen. Ik krijg er momenteel niet genoeg van! Alsof mijn libido ineens een enorme boost heeft gekregen. Zalig intens gevoel geeft het om jezelf met het speeltje tot een hoogtepunt van een orgasme te kunnen brengen. Dit heb ik met gelijk wat of wie nooit eerder kunnen ervaren.

 

Géén haar op mijn hoofd dat ervan overtuigd was dat ik ooit tantra zou toelaten, maar nu ben ik wel ontzettend blij dat ik die stap toch heb durven zetten.

Nu besef ik hoe belangrijk het is om daarin wel je eigen grenzen goed te kunnen aangeven.

 

Dankbaar.. dat ik je op mijn pad ben tegengekomen. Je hebt al ongelooflijk veel losgemaakt!

T. Willems

bottom of page