top of page
12184.jpg

THERAPEUTISCHE TANTRA MASSAGE

WAT IS EEN TANTRISCHE HEALING MASSAGE?

Tantra massage in zijn puurste vorm, harmoniseert lichaam, geest, emoties en ziel.
We ontwaken de levens- of seksuele energie en laten deze door het hele lichaam stromen op de meest liefdevolle manier.
Het ontwaakt jou ware potentieel en een oprechte spirituele staat van zijn. Sex en spirit, innerlijk kind en volwassene, mannelijk en vrouwelijk, alles wordt samen gebracht in de ervaring van jouw essentiële natuur in het leven.
Tantra massage is een hele krachtige tool voor iedereen, Tantra wordt het pad van waarheid genoemt omdat het alles omvat om je terug te brengen naar je natuurlijke staat van zijn, in verbinding met jou lichaam en het enorme potentieel er van.
Vele Tantrische methoden zijn gericht op energetisch werk, verbonden ademhaling, aanraking, beweging, meditatie, enz...
Tantra massage is maar een klein stukje van het Tantrische pad maar wel een heel belangrijk stukje.
We brengen het volledige lichaam in rust, ontspanning en balans... en werken tegelijk op een helende manier met bewustere vormen van intimiteit, sensualiteit en seksualiteit zodat er verbreding en ontwaking ontstaat voor de ontvanger op dit krachtige en essentiële stuk van jou leven. Vele mensen hebben nog nooit ervaren wat de echte kracht van hun lichaam, levensenergie of seksuele energie precies kan betekenen en een Tantrisch ritueel is dan vaak ook een grote eye-opener die er voor zorgt dat men dit mooie deel van ons leven voor altijd anders zal bekijken of ervaren.
In een Tantra massage gaan we in diepe verbinding met onszelf, we werken met het opwekken van diepe energetische stroming door het activeren van de energie centra en alles wat er rond zit wat meer ruimte nodig heeft om ten volle te stromen.
Zo kunnen we ook op een zachte, liefdevolle manier werken rond remmingen in de intimiteit, opwinding en schaamte, of gevoelloosheid en blokkades in jou lichaam of rond de erogene zones...
Op zowat alle vlakken gaan we het volledige energetische potentieel terugwinnen door activatie van onze slapende energie en de kracht hiervan is eindeloos mooi.

ONTWAAK UW LEVENSENERGIE

 

Tantra massage is een zeer krachtige healing die erop gericht is je slapende levensenergie op te wekken, waardoor deze opwaarts kan gaan stromen in het hele lichaam. De helende aanraking laat geblokkeerde energie stromen en wekt de Kundalini op, krachtige energie die ligt te rusten aan de basis van de wervelkolom of wortel chakra. Blokkades kunnen fysiek, mentaal, emotioneel, sexueel of zelfs psychosomatisch zijn. Basis kennis over het chakra systeem kan heel nuttig zijn als je een Tantra massage zal ontvangen, maar ook in je dagelijkse leven is dit vrij essentieel. Je kan hier meer info over vinden over de chakra's.

Wanneer de Kundalini uit zijn slapende toestand geactiveerd wordt, verspreidt het zich langs de ruggengraat en versnelt de genezing door het hele lichaam.

55.jpg

EEN UNIEK RITUEEL

 

Tantra massage is allesbehalve een onpersoonlijke of mechanische benadering, maar een oprechte, diepe ontmoeting van twee mensen, vol gevoeligheid, respect en positieve, liefdevolle aanraking voor de ontvanger. Hoewel er een duidelijk afgelijnd raamwerk is, is elke massage een uniek ritueel tussen de gever en een ontvanger, afhankelijk van hun wederzijdse energie. In deze Tantrische sessies creëren we een heilige ruimte waar je je geliefd, geëmancipeerd en bewonderd voelt voor het goddelijke wezen dat je bent. We zullen de nadruk leggen op een veilige ruimte waar jou grenzen altijd gerespecteerd worden gedurende de hele sessie.

Voor de start van de sessie nemen we ruim de tijd om door jou schriftelijke intake te gaan als leidraad om het meeste potentieel uit jou sessie te halen. Er wordt veel tijd en ruimte genomen alle wensen en grenzen uit te spreken en te bekrachtigen zodat het veilige kader waarin we werken het duidelijk vast staat. Deze kunnen voor iedere sessie verschillend zijn en ook tijdens het ritueel aangepast worden als men toch een 'nee' voelt. Vooraf uitgesproken grenzen zullen nooit tijdens een sessie versoepeld worden. Daarna volgt een persoonlijk ritueel van invocaties van de kosmische en interdimentionale energie die ons bijstaat, beschermd, ondersteunt en begeleid. De laatste stap is het groeten op 3 verschillende energie centra om de goddelijke connectie uit te nodigen tussen de Shakti & Shiva. Als deze groet wordt beëindigt wordt de duidelijke intentie van jou sessie uitgesproken om deze te bekrachtigen. Hierna begint jou reis zonder een vooraf opgestelde structuur.

We werken volledig in het moment van 'nu', intuïtief in verbinding en geven ruimte aan alles dat voorbij komt en klaar is om zich te tonen.

55.jpg
DE AANRAKING EN TRANSMISSIE

Tantra massage is een volledige lichaams-, intieme en sensuele massage met de intentie van diepgaande genezing en spiritueel ontwaken.
Je kunt een intuïtieve, engergetische en meditatieve uitwisseling verwachten, aangezien de therapeut een toestand zonder gedachte en een hoge mate van aanwezigheid behoudt om ruimte te houden voor alles wat naar boven komt.
Genitale aanraking hoort bij de volledigheid van een sessie, elk lichaamsdeel is immers evenwaardig... maar als de cliënt niet klaar is om deze intieme aanraking te ontvangen, dan
is dit ook perfect ok en werken we binnen deze grenzen.
Over het algemeen wordt er een niet-gestructureerde sessie gegeven, afgaande op mijn intuïtie en uiteraard de wensen van de klant. Ik combineer verschillende soorten Tantra zoals Dragon, Kashmir, Tao, Inner Alchemy, Lasya en ook andere vormen van lichaamswerk met elkaar.
Heel vaak wordt ook de combinatie van Tantra & De-armouring gegeven waarbij vele diepe lagen worden aangeraakt want de 2 stromingen zijn zeer complimentair en voedend voor elkaar. Meer info over de-armouring vindt je hier.
Ze zijn als een Yin & Yang die bewegen, stromen en samensmelten. Ze zorgen
voor een krachtige activatie van het lichaam op fysiek en energetisch niveau. Het water en het vuur ontmoet elkaar, de zachtheid en intensiteit komen samen in harmonie. Er wordt een groot potentieel bereikt in het verlossen en transformeren van patronen, emotionele/fysieke pijnen en conditioneringen... terwijl men zichzelf ook ten volle in het plezier, het genot en de ontspanning kan wentelen.

 
55.jpg

TRANSFORMATIEVE GENEZING

In Tantra massage werken we rond transformatieve genezing op verschillende niveau's. Er wordt niet gewerkt met een doel zoals  orgastisch genot, ejaculatie of enige seksuele bevrediging. De intentie is complete holistische genezing, dus de focus ligt nooit op een orgasme. Als je echter tijdens de sessie een orgasme hebt, hoeven we hier geen weerstand of schaamte rond te ervaren maar kunnen we ook van dit moment ten volle te genieten... maar als we deze energie kunnen behouden en niet kwijtraken via deze piek, dan ervaren we de echte helende kracht van jou orgasmisch potentieel als mens. Dit is een heel belangrijk aspect in jou stroom van levenenergie en gemoedstoestand in je dagelijkse leven.

We gebruiken technieken om met je seksuele energie in alle delen van het lichaam te werken, de verspreiding van deze energie in het volledig lichaam is een belangrijk iets, i.t.t. dat deze energie enkel rond het sekscentrum gevoeld wordt. Dit bewustzijn van de energetische stroom veroorzaakt een grote transformatie en genezing voor je hele wezen. Door seksuele energie weg te bewegen van het sekscentrum en door je hele lichaam te laten stromen, ervaar je diepere gevoelens van plezier en gelukzaligheid en kun je in een extatische, trance-achtige gemoedstoestand komen. Dit betekent ook dat uw seksuele energie wordt behouden en opgenomen wordt, dus niet zomaar verloren gaat... Ze gebruikt wordt voor een veel hoger doel dat diep doordringt in jou hele zijn.

DE HELENDE EIGENSCHAPPEN

De lange lijst met helende eigenschappen van een Tantra-massage is buitengewoon mooi.

 • Ontstaan van spirituele ontwakening

 • Ontwikkel een diepere verbinding met jezelf, het lichaam, de energiecentra en je sexcenter

 • Beter invoelen met wat je echt wil of nodig hebt zowel lichamelijk als emotioneel

 • Ervaren van onvoorwaardelijke toewijding en ruimte

 • Je volledige energetische en seksuele potentieel terugwinnen

 • Los oude wrok, schaamte en schuld op bij jezelf

 • Leer je energie door je hele lichaam bewegen

 • Spanning en trauma transformeren in het lichaam en de geslachtsorganen

 • Behandeling van veelvoorkomende seksuele of trauma gerelateerde problemen

 • Het lichaam en erogene zones opnieuw sensitiveren, verhogen van het orgastisch-   en plezier potentieel

 • Volledige expressie zowel emotioneel als seksueel om niveaus van extase te bereiken die nooit voor mogelijk werden gehouden

 • Bevrijding van geblokkeerde emoties

 • Exploratie van bewustere vormen van intimiteit en sensualiteit.

 • Het veruimen van de geest en verminderen van stress

 • Verbetering van de gezondheid en vitaliteit door Kundalini activatie

55.jpg
bottom of page