top of page

TANTRA MASSAGE INFO

TANTRA HEALING MASSAGE

Tantra massage in zijn puurste vorm, harmoniseert lichaam, geest, emoties en ziel.
We ontwaken de levens- of seksuele energie en laten deze door het hele lichaam stromen op de meest liefdevolle manier.
Het ontwaakt jou ware potentieel en een oprechte spirituele staat van zijn. Sex en spirit, innerlijk kind en volwassene, mannelijk en vrouwelijk, alles wordt samen gebracht in de ervaring van jouw essentiële natuur in het leven.
Tantra massage is een hele krachtige tool voor mensen die op zoek zijn naar healing of verbreding rondom hun seksualiteit en het in balans brengen van het volledige lichaam.
Oplossen van seksueel trauma, issues rondom intimiteit, opwinding en schaamte, gevoelloosheid in de erogene zones...
Op zowat alle vlakken gaan we het volledig seksuele potentieel terugwinnen door activatie van slapende energie en de kracht hiervan is eindeloos!
Ontwaak uw levensenergie

Tantra massage is een zeer krachtige healing die erop gericht is je slapende levensenergie op te wekken, waardoor deze opwaarts kan gaan stromen in het hele lichaam.
De helende aanraking laat geblokkeerde energie stromen en wekt de Kundalini op, krachtige energie die ligt te rusten aan de basis van de wervelkolom of wortel chakra. De blokkades kunnen fysiek, mentaal, emotioneel, sexueel of zelfs psychosomatisch zijn. Wanneer de Kundalini uit zijn slapende toestand geactiveerd wordt, verspreidt hij zich langs de ruggengraat en versnelt de genezing door het hele lichaam.


Een uniek ritueel

Tantra massage is allesbehalve een onpersoonlijke of mechanische benadering, maar een oprechte, diepe ontmoeting van twee mensen, vol gevoeligheid, respect en positieve, liefdevolle aanraking voor de ontvanger. Hoewel er een duidelijk afgelijnd raamwerk is, is elke massage een uniek ritueel tussen de gever en een ontvanger, afhankelijk van hun wederzijdse energie.
In deze Tantrische sessies creëren we een heilige ruimte waar je je geliefd, geëmancipeerd en bewonderd voelt voor het goddelijke wezen dat je bent.
We zullen de nadruk leggen op een veilige ruimte waar jou grenzen altijd gerespecteerd worden gedurende de hele sessie.


De aanraking en transmissie

Tantra massage is een volledige lichaams-, intieme en sensuele massage met de intentie van diepgaande genezing en spiritueel ontwaken.
Je kunt een intuïtieve, engergetische en meditatieve uitwisseling verwachten, aangezien de therapeut een toestand zonder gedachte en een hoge mate van aanwezigheid behoudt om ruimte te houden voor alles wat naar boven komt.
Genitale aanraking is inbegrepen in alle sessies, maar als de cliënt niet klaar is om deze intieme aanraking te ontvangen, kunnen alle handbewegingen worden gedaan in het aura-veld in plaats van een fysieke aanraking.
Afhankelijk van het type tantrische massage kan de specifieke genitale aanraking heel erg verschillen. Behalve bij een Inner Alchemy sessie is er nooit een sterke focus op genitale aanraking, maar de geslachtsorganen zijn deel van het lichaam en worden op dezelfde manier behandeld als elk ander deel.
Op de sessiepagina leest u meer over de verschillende soorten Tantra massage die wij aanbieden en hun specifieke eigenschappen.Het doel van transformatieve genezing

Het doel van een Tantra-massage is niet orgastisch genot, ejaculatie of enige seksuele bevrediging, het doel is complete holistische genezing, dus de focus ligt nooit op een orgasme. Als je echter tijdens de sessie een orgasme hebt, is het geweldig om van dit moment ten volle te genieten... maar als we deze energie kunnen behouden, is het nog beter!
We gebruiken technieken om met je seksuele energie in alle delen van het lichaam te werken, de verspreiding van deze energie in het volledig lichaam is een belangrijk aspect i.t.t. dat deze energie enkel rond het sekscentrum blijft.
Dit bewustzijn van de energetische stroom veroorzaakt een grote transformatie en genezing voor je hele wezen.
Door seksuele energie weg te bewegen van het sekscentrum en door je hele lichaam te laten stromen, ervaar je diepere gevoelens van plezier en gelukzaligheid en kun je in een extatische, trance-achtige gemoedstoestand komen. Dit betekent ook dat uw seksuele energie wordt behouden en niet verloren gaat... en dus gebruikt wordt voor een veel hoger doel!De HELENDE EIGENSCHAPPEN

De lange lijst met helende eigenschappen van een Tantra-massage is buitengewoon!
 • Ontstaan van spirituele ontwakening

 • Ontwikkel een diepere verbinding met je hart en sekscentrum

 • Spanning en trauma oplossen in het lichaam en de geslachtsorganen

 • Behandeling van veelvoorkomende seksuele of trauma gerelateerde problemen

 • Je volledige seksuele potentieel terugwinnen

 • Los oude wrok, schaamte en schuld op bij jezelf

 • Het lichaam en erogene zones opnieuw sensitiveren, verhogen van het orgastisch-   en plezier potentieel

 • Leer je energie door je hele lichaam bewegen

 • Volledige expressie zowel emotioneel als seksueel om niveaus van extase te bereiken die nooit voor mogelijk werden gehouden

 • Bevrijding van geblokkeerde emoties

 • Cultivatie van gelukzaligheid en tevredenheid

 • Het veruimen van de geest en verminderen van stress

 • Verbetering van de gezondheid en vitaliteit

de tantra massages bij myth

Tantrische   De-Armouring

Inner Alchemy Tantra

Mystic Taoist Tantra

mystic Kashmiri Tantra

Lasya Tantra

Op de volgende pagina kan je een gedetailieerde uitleg vinden over alle verschillende types van Tantra massage.

bottom of page