top of page
paarse sterren
Ruben rebirthing.jpg
DSCF3652.JPG

REBIRTHING

Psycho-Energetisch Ademwerk

With Ruben

Myth_Logo_White_blue.png

 REBIRTHING

Psycho-energetisch ademwerk is een vorm van verbonden ademhaling waarbij de adem blokkades opruimt, zodat jouw eigen levensenergie meer kan gaan stromen.

 

Rebirthing brengt bewustwording en verzachting rondom thema’s als (geboorte)trauma, depressie, burn-out, angsten en ademhalingsproblemen. Het helpt om meer vanuit het hart te leven en minder vanuit het hoofd en ondersteunt je om het pad van ego naar ziel te bewandelen. Je ademt jezelf naar jouw natuurlijke staat van zijn. We gaan samen op zoek naar wat jou weerhoudt om een lijdensvrij leven te leiden. We kijken naar welke thema’s er spelen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over bepaalde gedachten of overtuigingen die jouw ware potentieel in de weg staan.

 

De ademsessie zelf duurt ongeveer 1 uur. Er wordt een bewust verbonden ademhaling gecreëerd, waardoor de levensenergie gaat stromen in jouw systeem. Dit houdt in dat er geen pauzes zijn tussen in- en uitademhaling. De levensenergie die wordt opgewekt stroomt naar die plaatsen waar er nog blokkades aanwezig zijn in jouw (energetisch) systeem. De uitkomst van een ademsessie is heel persoonlijk en elke keer weer anders. Het kan zijn dat er ruimte gemaakt wordt door het vrijkomen van emoties, het lichaam kan reageren, er kunnen inzichten ontstaan of er kunnen spirituele ervaringen plaatsvinden. Jij ontvangt steeds waar jou systeem op dat moment nood aan heeft.

 

Doorgaans zijn er meerdere sessies nodig om een blijvend resultaat te bekomen. Psycho-energetisch ademwerk brengt je datgene waar je in het moment klaar voor bent om te ontvangen. Een sessie duurt ongeveer 2 uur, een eerste sessie duurt waarschijnlijk langer en hiervoor wordt 3 uur voorzien.

EVEN VOORSTELLEN...

Hallo, mijn naam is Ruben en ik heb een passie voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Naast mijn carrière als psychiatrisch verpleegkundige en tal van opleidingen heb ik ook op persoonlijk vlak heel wat mogen transformeren. Doorheen mijn opleidingen tot psycho-energetisch ademwerker, procesbegeleider, facilitator in trauma and tension release exercices, voice dialogue facilitator en psychiatrisch verpleegkundige leerde ik hoe trauma een invloed heeft op het menselijk systeem en hoe het ego steeds meer getransformeerd kan worden naar een staat van zielsbewustzijn. Ik leerde, ook door mijn eigen proces, hoe trauma ontstaat door het leven zelf en hoe we dit meedragen door onder andere invloeden vanuit de baarmoeder en van de samenleving waarin we opgroeien. Aan de hand van eigen ervaringen en de opleidingen die ik volgde, kan ik nu een integratieve vorm van rebirthing ademwerk aanbieden zodat ook jij steeds meer mag ontdekken wie je werkelijk bent en jezelf helemaal kan belichamen.

OPLEIDING / ERVARING

Jaartraining psycho- en energetisch ademwerk

Jaartraject tot procesbegeleider

Facilitator Tension and Trauma Releasing Exercices

Reiki graad 1

Voice Dialogue Facilitator

Professioneel Massagetherapeut

Basiscrsus sjamanisme bij Anam Cara

Facilitator mannencirkels

Assistent House of Healing (traject Bewust Man Zijn)

Geschoold als bachelor in de Verpleegkunde, specialisatie Geestelijke Gezondheidszorg

3 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met (complex) trauma

Ruben is beschikbaar op vrijdag en op zaterdag ochtend bij MYTH center (of op aanvraag). Boekingsaanvragen kunnen via de online tool of stuur gerust een bericht via het formulier onderaan voor meer info!

    Energetische Healing

     

           Rebirthing

 

Intake Rebirthing  3u : 180€

Rebirthing 2u :   €140

Rebirthing 2u30 :   €160

Energetishe Healing 2u :   €130

Stel hier je vraag of neem contact op

Ik heb interesse in :

Thanks for submitting!

bottom of page