Indien u een eerste maal een sessie boekt zal er steeds een intake gesprek plaatsvinden, daarom is het het heel belangrijk om vooraf een vragenlijst in te vullen. Door deze informatie kunnen we ons optimaal voorbereiden op de sessie.

Tijdens het intake gesprek overlopen we de vragenlijst samen en je zal meteen merken dat de intenties, grenzen en andere vragen hierdoor veel makkelijker worden uitgesproken!

Zonder voorafgaande ervaring in Tantra massage of intiem lichaamswerk zal een eerste sessie altijd een Mystic Taoist Tantra massage zijn.

De Extended Tantra massages houden in dat er verschillende vormen van Tantrisch lichaamswerk worden toegvoegd vooraf gaande aan de massage. Er wordt meer tijd genomen om de verbinding aan te gaan met de gever zodat u meer rust en ontspanning ervaart, terwijl u proeft van andere rituelen die Tantra te bieden heeft als ideale voorbereiding op de massage.

Voor mensen die een zeer diepgaand process willen aangaan geven we een mooie korting op ons volledig programma, het 'Ultimate Tantra Healing' pakket.

U bespaart maar liefst 180€!!

De 10 sessies bestaan uit :

3x Tao , 3x Kashmir, 3x Inner Alchemy en 1x Lasya.

Bij deze opbouwende methode ervaard u elk aspect rondom de verschillende Tantra massages en de meest complete Tantrische healing mogelijk.

Dit kan zowel in sessies van 2u of 3u (extended).

Het meest intensieve Tantra healing pakket

'Ultimate Tantra Healing Experience' is jou persoonlijk avontuur weg van alle zorgen en stress, alle aandacht gaat naar u als ontvanger en uw process van Tantrische healing, u krijgt dagelijks een Tantra massage gedurende 10 dagen en de sessies worden voorafgegaan door Tantrische oefeningen en emotionele release om het healing potentieel te maximaliseren!

Intake + Tantra massage 170€ / 2,5u

Tantra massage 140€ / 2u15

Extended Tantra massage 180€ / 3u

Ultimate Tantra Healing Package 1220€ / 10 sessies

Extended Ultimate Tantra Healing 1620€ / 10 sessies

Ultimate Tantra Healing Experience 1950€

Uw eigen locatie in binnen- of buitenland.

Een dagelijkse Tantra massage van 3u gedurende 10 dagen!