top of page

Indien u een eerste maal een sessie boekt zal er steeds een intake gesprek plaatsvinden, daarom is het het heel belangrijk om vooraf een vragenlijst in te vullen. Door deze informatie kunnen we ons optimaal voorbereiden op de sessie.

Tijdens het intake gesprek overlopen we de vragenlijst samen en je zal meteen merken dat de intenties, grenzen en andere vragen hierdoor veel makkelijker worden uitgesproken!

De Extended Tantra massages houden in dat er verschillende vormen van Tantrisch lichaamswerk worden toegvoegd vooraf gaande aan de massage. Er wordt meer tijd genomen om de verbinding aan te gaan met de gever zodat u meer rust en ontspanning ervaart, terwijl u proeft van andere rituelen die Tantra te bieden heeft als ideale voorbereiding op de massage.

Voor mensen die een zeer diepgaand process willen aangaan geven we een mooie korting op ons volledig programma, het 'Ultimate Tantra Healing' pakket.

U bespaart maar liefst 150€!!

De 10 sessies bestaan uit :

1x Tao , 1x Kashmir, 3x Inner Alchemy, 4x Tantric De-Armouring en 1x Lasya.

Bij deze opbouwende methode ervaard u elk aspect rondom de verschillende Tantra massages en de meest complete Tantrische healing mogelijk.

Dit kan zowel in sessies van 2u45 of 3u45 (extended).

Het meest intensieve Tantra healing pakket

'Ultimate Tantra Healing Experience' is jou persoonlijk avontuur weg van alle zorgen en stress, alle aandacht gaat naar u als ontvanger en uw process van Tantrische healing, u krijgt dagelijks combinaties van verschillende Tantra massages & Tantrische De-Armouring volledig op maat gemaakt voor jou gedurende 10 dagen. De sessies worden voorafgegaan door Tantrische Rituelen om het healing potentieel te maximaliseren!

Intake + Tantra massage 260€ / 4u

Tantra massage 200€ / 2u45

Extended Tantra massage 250€ / 3u45

Ultimate Tantra Healing Package 1850€ / 10 sessies

Extended Ultimate Tantra Healing 2350€ / 10 sessies

Ultimate Tantra Healing Experience 2350€

Uw eigen locatie in binnen- of buitenland.

Een dagelijkse Tantrisch Ritueel & Massage van 3u30 gedurende 10 dagen!

bottom of page