Chetana.jpg

Chetana - Tantrika

facebooklogo.jpg

Ik kreeg een tantra-massagesessie van Danie. Met zijn rijke ervaring in de-armouring weet hij heel goed wat hij intuïtief doet. Hij schepte zo'n veilige, subtiele en zachte ruimte. Hij duwde of dwong niet en hij bleef heel neutraal en professioneel, en werkte totaal niet naar seksuele opwinding of zelfbevrediging etc. Dit deed me onbewust zo veilig voelen (vrouwen hebben de neiging om onbewust strakker te worden wanneer ze zouden aanvoelen dat de therapeut ook zijn eigen doelen dient, dus in dit geval zou ze geen echte genezing hebben).
Ik zit vaak vast in pijnen wanneer ik een massage ontvang op mijn heilige plek. Hij bracht plezier in me nadat ik me echt veilig en ontspannen voelde. Ik maakte organisch een doorbraak en de pijnen gingen over in genezing. Het belangrijkste was dat hij het niet forceerde, hij gebruikte gewoon zijn intuïtie of volgde een hogere ingeving. Het was een heel helende ervaring voor mij, heel anders dan sessies die ik van anderen kreeg. Ik raad deze sessie ten zeerste aan aan elke vrouw die de kans krijgt om zijn geschenk te ontvangen.

Ricardo_edited.jpg

Ricardo Balkhoven - Lomi Lomi Therapeut

facebooklogo.jpg

Bedankt Danie, wat een geweldige therapeut ben je!

Je Tantra werk is vol van spirit. Nooit voelde ik zoveel oprechte tederheid in lichaamswerk zoals vandaag.

Je hebt me vandaag geholpen om oude emotionele stenen weg te smelten.

Sterk aanbevolen !

Lien-b.JPG

Katrien - Antwerpen

Gisteren kwam ik voor het eerst bij MYTH aan. Had een heel onrustige tijd en voelde me ook onrustig. Ik dacht dat ik me niet zo kunnen overgeven aan de relaxerende handen van Danie. Niets is minder waar. Ik voel terug levensenergie door me heen stuwen. Zorgen zijn zoveel kleiner geworden en voel me steviger in mijn schoenen staan. Ik voel wie ik ben in iedere cel van mijn lichaam. Dit is een ervaring die moeilijk met woorden te beschrijven valt. Dit moet je meegemaakt hebben. Het voelt of ik terug geboren ben gisteren. Dank u Danie om die onvoorwaardelijke liefde door me heen te laten stromen en de blokkades te laten verdwijnen.

muriel.jpg

Muriel Corynen - Lichaamsgerichte Therapeute

facebooklogo.jpg

Mijn eerste heel spontane reactie nadat ik stilletjes ontwaakte uit een diep relaxte staat na een full tantra massage/sessie van Danie was: "you were born for this".

Heel moeilijk om in woorden te vatten wat deze ervaring voor mij inhield. Maar ik probeer. Een combinatie van diep contact met mijn Essentie, diepe verbinding met zones, cellen, weefsels en vliezen in mijn lichaam, een gevoel van eenheid van lichaam en geest. Een tantra massage bij Danie start al voor de eerste fysieke kennismaking.

Via een uitgebreid formulier kreeg ik op voorhand uitleg over wat te verwachten en werd ook gevraagd naar allerlei: fysieke/intieme bezorgdheden of klachten, perspectieven en ervaringen rond intieme/seksuele situaties, waar mijn grenzen liggen, mijn al dan niet toestemming met bepaalde handelingen, welke intentie ik heb met deze sessie (healing, traumarelease, diepe ontspanning, verdieping van genot, grenzen ontdekken...).

De voorbereiding van de sessie verliep zeer vertrouwen gevend. Een klein ritueel, dieper in verbinding komen met elkaar, intentionele woorden, scheppen van veiligheid en vertrouwen. Danie doet dit op een prachtig integere manier. Eigenlijk was ik me tijdens de sessie niet bewust van Danie zijn aanwezigheid, ik kon heel makkelijk in mezelf gaan en focus houden op wat er gebeurde in mijn lichaam en mind. Ik voelde een groot vertrouwen in zijn integriteit en kunde. Zodat ik mezelf goed kon blijven voelen en steeds dieper kon zakken in mijn lichaamsbewustzijn, de diepere lagen in mijn energetische structuur. Danie voelde heel goed aan waar mijn lichaam signalen gaf van spanning, onrust (en ook verdriet) of genot, en ging daar dan met focus en zachtheid mee aan de slag.

Als je wil werken aan je lichaams- en intimiteitsbewustzijn is een sessie bij Danie een prachtig cadeau aan jezelf. Voor mij voelde het zo dat het helemaal Danie zijn levenspad is!

Lien-b.JPG

Nooit durven dromen.. dat één geslaagde tantrische de-armouring massage met de aankoop van een Tachyon speeltje zo'n verrijking zouden kunnen geven in mijn leven!

 

Nooit durven dromen.. dat ik hierdoor ooit genot zou vinden om mezelf liefdevol aan te raken met massage-olie en te masturberen. Ik krijg er momenteel niet genoeg van! Alsof mijn libido ineens een enorme boost heeft gekregen. Zalig intens gevoel geeft het om jezelf met het speeltje tot een hoogtepunt van een orgasme te kunnen brengen. Dit heb ik met gelijk wat of wie nooit eerder kunnen ervaren.

 

Géén haar op mijn hoofd dat ervan overtuigd was dat ik ooit tantra zou toelaten, maar nu ben ik wel ontzettend blij dat ik die stap toch heb durven zetten.

Nu besef ik hoe belangrijk het is om daarin wel je eigen grenzen goed te kunnen aangeven.

 

Dankbaar.. dat ik je op mijn pad ben tegengekomen. Je hebt al ongelooflijk veel losgemaakt!

T. Willems